top of page

Laadpalen Zeeland

In een tijdperk waarin duurzaamheid en technologie hand in hand gaan, is de overstap naar elektrisch rijden onvermijdelijk. Als inwoner van Zeeland die de overstap maakt naar elektrisch rijden, bieden wij je de meest geavanceerde laadpaal oplossingen voor bij jou thuis of op de zaak. Ontdek waarom een Novectra laadpaal de perfecte keuze is voor jou in Zeeland. 

Laadpaal oplossingen van Novectra in Zeeland 

Bij Novectra begrijpen we dat de behoefte aan betrouwbare laadpalen groeit met het aantal elektrische voertuigen in Zeeland. Wij bieden kwaliteitslaadpalen die zijn afgestemd op zowel particulieren als zakelijke klanten in onze regio. 

 

Laadpalen voor particulieren in Zeeland 

Het hebben van je eigen laadstation thuis verhoogt niet alleen je comfort, maar is ook een essentiële stap naar een duurzamer leven. Wij maken het gemakkelijk en zorgeloos om te kiezen voor elektrisch rijden. In combinatie met je eigen zonnepanelen en eventuele thuisbatterij kun je aanzienlijk besparen op jouw energie- en mobiliteitskosten!  

 

Deskundig advies voor jouw laadpaal in Zeeland 

Onze deskundige adviseurs komen bij je langs om de beste plaatsingsopties te verkennen en je elektra installatie te beoordelen. Na een grondige evaluatie krijg je van ons een persoonlijk advies en een op maat gemaakte offerte, of je nu kiest voor een vrijstaande laadpaal of een wandbox. Onze ervaren installateurs zorgen voor een veilige aansluiting op je meterkast, volledig aangepast aan je specifieke wensen en situatie. 

 

Vrijstaande laadpalen en wandboxen in Zeeland 

Kies wat het beste past bij jouw ruimtelijke mogelijkheden en voorkeuren. Onze duurzame en esthetisch aantrekkelijke opties integreren naadloos in elke thuisomgeving. 

 

Zakelijke laadoplossingen in Zeeland 

Voor bedrijven in Zeeland bieden wij op maat gemaakte laadoplossingen die de efficiëntie verbeteren en een groene ecologische voetafdruk ondersteunen. 

 

Laadstations van ZapTec in Zeeland 

Onze zakelijke laadstations, voorzien van de nieuwste technologie van ZapTec, zijn perfect voor werkgevers in Zeeland die willen zorgen voor een probleemloze laadervaring voor hun werknemers en/of bezoekers. Deze stijlvolle stations zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor ze zowel praktisch als esthetisch in elke omgeving passen. 

 

Voordelen van een Novectra laadpaal in Zeeland 

Compact en stijlvol 

Onze ZapTec laadstations zijn tot 80% kleiner en lichter dan vergelijkbare modellen, ideaal voor compacte ruimtes in Zeeland zoals op overdekte parkeerplaatsen. 

 

Universeel compatibel 

Alle elektrische voertuigen kunnen moeiteloos gebruik maken van onze laadstations, met intelligente aanpassingen voor maximale laadefficiëntie. 

 

Supersnel laden 

Met onze ZapTec Go technologie laad je tot 10 keer sneller dan met een standaard huisstekker. Een uur laden levert al snel 100 km rijbereik op. 

 

Duurzaam rijden met zonne-energie in Zeeland 

Koppel je laadpaal aan zonnepanelen voor een nog milieuvriendelijkere en kostenefficiëntere rijervaring. Deze oplossing is perfect voor iedereen die milieubewust is en wil besparen op zijn of haar energiekosten. 

 

Vraag een offerte aan voor een laadpaal in Zeeland 

Ben je geïnteresseerd in een laadpaal van Novectra? Vul vandaag nog ons contactformulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken en de beste laadoplossing voor jou in Zeeland te bieden. 

Neem contact met ons op

Zonnepanelen monteurs

Ma - vrij

08:30 - 17:00

NOVECTRA - Logo Bliksemschicht - KLEUR.png

NOVECTRA B.V.

Oudelandseweg 22
4536 HL Terneuzen

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Openingstijden

Ma - vrij    08:30 - 17:00

Gesloten tijdens lunchpauze van 12:30 tot 13:30.

Postadres
Postbus 100
4530 AC  Terneuzen

Stichting Garantiefonds ZonneEnergie _ Zonnepanelen.png
Kiwa VCA logo NL.jpg
2023_Logo-echteinstallateur-nl-wit-335x1
logo-techniek-nederland_edited.png
2023_InstallQ logo RGB_edited.png
Erkend Leerbedrijf
bottom of page