top of page

Maak kennis met onze Technisch Verkoper/Accountmanager, Arjen Kaijser!

Hoe is hij in deze rol beland? Nou, dat is een verhaal van toewijding en groei! Zijn reis bij NOVECTRA begon als leerling monteur, waar hij thuis studeerde en veel leerde van collega's op de werkvloer. Samen met Glenn Jonkman en Rowan Matthijssen heeft hij talloze klussen gedaan. Met de tijd viel zijn oog op de functie van Technisch Verkoper/Accountmanager. 

Met al 2,5 jaar ervaring bij NOVECTRA is Arjen een waardevol lid van ons team. Zijn werkdag is altijd dynamisch en gevarieerd. Van het aanleggen van elektra op locatie tot het onderhouden van klantcontacten en het opstellen van offertes. Grotere en complexere klussen gaat hij van te voren ook bekijken om een gedegen plan van aanpak te maken.

Wat maakt zijn werk zo geweldig? Voor Arjen draait het allemaal om de diversiteit in zijn taken

en het directe klantencontact. Uitdagingen zijn er genoeg, maar dat maakt het werk alleen

maar leuker!

In zijn vrije tijd geniet hij van quality time met vrienden en familie en je kunt hem ook regelmatig

vinden aan de waterkant, zijn favoriete plek voor een ontspannen visdagje. Daarnaast is hij een liefhebber van feestjes en festivals.

Wat betreft de toekomst bij NOVECTRA ziet Arjen volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Het bedrijf staat altijd klaar om zijn medewerkers te ondersteunen bij hun professionele groei, of het nu gaat om het volgen van een studie of het behalen van certificeringen.

Waar ben je het meest trost op?

De groei die ik heb zien gebeuren binnen NOVECTRA, van een eenmanszaak tot een bloeiend bedrijf, is iets waar ik enorm trots op ben. Samen met het ondersteunende en hechte team dat altijd voor elkaar klaarstaat.

Kortom, zou Arjen NOVECTRA aanraden aan vrienden en kennissen? Absoluut! De jeugdige dynamiek van het bedrijf, de voortdurende leermogelijkheden en de ondersteunende teamomgeving maken het een fantastische plek om te werken en te groeien.

IMG_2106.JPG
Zonnepanelen monteurs

Ma - vrij

08:30 - 17:00

NOVECTRA - Logo Bliksemschicht - KLEUR.png

NOVECTRA B.V.

Oudelandseweg 22
4536 HL Terneuzen

Postadres
Postbus 100
4530 AC  Terneuzen

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Openingstijden

Ma - vrij    08:30 - 17:00

Gesloten tijdens lunchpauze van 12:30 tot 13:30.

Stichting Garantiefonds ZonneEnergie _ Zonnepanelen.png
Kiwa VCA logo NL.jpg
2023_Logo-echteinstallateur-nl-wit-335x1
logo-techniek-nederland_edited.png
2023_InstallQ logo RGB_edited.png
Erkend Leerbedrijf
bottom of page