top of page

Zonnepanelen Hulst

Ben je op zoek naar zonnepanelen in Hulst? Dan ben je bij Novectra aan het juiste adres! Het kiezen voor zonnepanelen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Wij zorgen voor oplossingen op maat die jouw energiekosten verlagen en een steentje bijdragen aan een groenere toekomst. 

Hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen in Hulst 

De kwaliteit van jouw zonnepanelen in Hulst is cruciaal voor de efficiëntie en levensduur van je zonne-energiesysteem. Onze topkwaliteit panelen gaan wel 25 tot 30 jaar mee en wekken in die tijd een aanzienlijke hoeveelheid duurzame energie op. We selecteren nauwkeurig de beste panelen die bestand zijn tegen het wisselvallige weer en de zilte lucht in Hulst. 

Glas-glas of glas-folie zonnepanelen in Hulst? 

Het verschil tussen glas-glas en glas-folie zonnepanelen is bepalend voor zowel de levensduur als de efficiëntie van de panelen. 

Glas-glas zonnepanelen: Deze zijn gemaakt met zonnecellen tussen twee glaslagen. Ze zijn duurzamer en hebben een langere levensduur, omdat glas beter beschermt tegen externe factoren dan folie. Ze behouden hun efficiëntie over een langere periode, vaak langer dan 30 jaar. 

Glas-folie zonnepanelen: Hierbij is alleen de voorkant bedekt met glas en de achterkant met folie. Ze kunnen goedkoper zijn en een hogere initiële efficiëntie hebben, maar hun levensduur is korter en ze zijn gevoeliger voor schade dan de glas-glas panelen. 

PVT-zonnepanelen in Hulst 

Onze PVT-panelen bieden een gecombineerde oplossing van fotovoltaïsche techniek en thermische energieproductie. Met deze panelen wek je niet alleen stroom op voor je huis in Hulst, maar kun je ook je huis ermee verwarmen. Dit maakt de PVT-panelen een bijzonder efficiënte en kosteneffectieve keuze. 

Kies zonnepanelen in Hulst bij Novectra 

Of je nu een projectontwikkelaar of particulier bent, bij Novectra helpen we je graag verder met duurzame energieoplossingen in Hulst. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen in de transitie naar duurzame energie. 

Neem contact met ons op

Zonnepanelen monteurs

Ma - vrij

08:30 - 17:00

NOVECTRA - Logo Bliksemschicht - KLEUR.png

NOVECTRA B.V.

Oudelandseweg 22
4536 HL Terneuzen

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Openingstijden

Ma - vrij    08:30 - 17:00

Gesloten tijdens lunchpauze van 12:30 tot 13:30.

Postadres
Postbus 100
4530 AC  Terneuzen

Stichting Garantiefonds ZonneEnergie _ Zonnepanelen.png
Kiwa VCA logo NL.jpg
2023_Logo-echteinstallateur-nl-wit-335x1
logo-techniek-nederland_edited.png
2023_InstallQ logo RGB_edited.png
Erkend Leerbedrijf
Stichting Garantiefonds ZonneEnergie _ Zonnepanelen.png
Kiwa VCA logo NL.jpg
2023_Logo-echteinstallateur-nl-wit-335x1
logo-techniek-nederland_edited.png
2023_InstallQ logo RGB_edited.png
Erkend Leerbedrijf
bottom of page