top of page

Zonnepanelen Terneuzen

Op zoek naar zonnepanelen in Terneuzen? Dan ben je bij Novectra aan het juiste adres! De keuze voor zonnepanelen is namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Bij ons krijg je op maat gemaakte oplossingen die jouw energierekening verlagen en bijdragen aan een duurzamere toekomst. 

Zonnepanelen in Terneuzen van topkwaliteit 

De kwaliteit van zonnepanelen in Terneuzen is essentieel voor de efficiëntie en duurzaamheid van jouw zonne-energiesysteem. Goede zonnepanelen kunnen tot wel 25 tot 30 jaar meegaan, waarbij ze gedurende deze periode een aanzienlijke hoeveelheid duurzame energie opwekken. Ons team selecteert zorgvuldig de beste panelen op de markt, die niet alleen een lange levensduur garanderen, maar ook bestand zijn tegen de weerselementen, zoals stormen en zoutwater, die kenmerkend zijn voor Terneuzen. 

Glas-glas zonnepanelen of glas-folie zonnepanelen? 

Een belangrijk onderscheid in de wereld van zonnepanelen is dat tussen glas-glas en glas-folie panelen. Dit verschil heeft een grote invloed op zowel de levensduur als de efficiëntie van de panelen. 

 

Glas-glas zonnepanelen: Deze panelen bestaan uit een laag zonnecellen die ingeklemd is tussen twee lagen glas. Dit ontwerp biedt een verhoogde duurzaamheid en een langere levensduur, omdat het glas betere bescherming biedt tegen externe invloeden dan folie. Glas-glas panelen hebben vaak een levensduur die de 30 jaar kan overschrijden en behouden beter hun efficiëntie over tijd. 

 

Glas-folie zonnepanelen: Bij glas-folie panelen is de bovenkant van het paneel bedekt met glas, terwijl de onderkant gebruik maakt van een folie. Hoewel deze panelen goedkoper zijn en een iets hogere initiële efficiëntie kunnen hebben, is hun levensduur korter en zijn ze vatbaarder voor externe schade dan glas-glas panelen. 

 

PVT-zonnepanelen in Terneuzen 

Onze PVT-panelen bieden een unieke combinatie van fotovoltaïsche technologie met thermische energieopwekking. Dit betekent dat je niet alleen stroom opwekt voor je huis in Terneuzen, maar tegelijkertijd ook de mogelijkheid hebt om je woning te verwarmen met dezelfde installatie. De dubbele functionaliteit van deze panelen maakt ze tot een bijzonder efficiënte en kosteneffectieve optie voor jouw energievoorziening. 

 

Als enige installateur van PVT-zonnepanelen in Zeeland en met onze ervaring in het plaatsen van zonnepanelen op leien daken en taluds zijn we vooruitstrevend in de elektra- en energiemarkt.  

 

Zonnepanelen in Terneuzen bij Novectra 

Of je nu een projectontwikkelaar bent die duurzame energieoplossingen zoekt voor een nieuw project, of een particulier die de ecologische voetafdruk van jouw woning wilt verkleinen, Novectra is je partner in Terneuzen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen met jouw transitie naar duurzame energie. 

Neem contact met ons op

Zonnepanelen monteurs

Ma - vrij

08:30 - 17:00

NOVECTRA - Logo Bliksemschicht - KLEUR.png

NOVECTRA B.V.

Oudelandseweg 22
4536 HL Terneuzen

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Openingstijden

Ma - vrij    08:30 - 17:00

Gesloten tijdens lunchpauze van 12:30 tot 13:30.

Postadres
Postbus 100
4530 AC  Terneuzen

Stichting Garantiefonds ZonneEnergie _ Zonnepanelen.png
Kiwa VCA logo NL.jpg
2023_Logo-echteinstallateur-nl-wit-335x1
logo-techniek-nederland_edited.png
2023_InstallQ logo RGB_edited.png
Erkend Leerbedrijf
bottom of page